Friday, April 10, 2009

Cerita papa ngan aqilah episod 1


tengah posing macam ambil award 'champion result main layang-layang gp sepang Aqilah Najla'



ni plak tengah lunch kat deli. france' bonjour.

mmm qilah tengah mengamok


afternoon... Ni gambar untuk cover majalah dewi sipari pari -Aqilah Najla dari 'next top modeling' malaysia.


gambar tengah dinner dalam train victoria baru berlepas dari station yg gegar tu bukan salah org yg ambil gambar ye, standard la train 'gegar'

tuuu KLCC fuyoo tingginya.......gayat-gayat, akhirnya sampai kat kuala lumpur apalagi lepak kat klcc la. malam pun dah nak sampai ke larut jom balik.
to be continue....

3 comments:

shafarina said...

salam meninggalkan jejak kat sini. dah mama soh jenguk!

happy blogging!

My Blog said...

salam add ya en baharom.. jgn lupa masuk iklan nuffnang

atty's said...

salam..tinggal kan jejak..hehehee..

Post a Comment